Open Mind Tumuli

Wandelingen & voordrachten in 2024

WANDEL – WORKSHOPS IN  2024     —     Nog even geduld !!

Interesse in toekomstige activiteiten? Stuur mailtje om op de hoogte te blijven.

Krachtplaatsen en leylijnen kennen de laatste jaren een toenemende belangstelling en steeds meer mensen ervaren er het positieve aspect van. Het werd dan ook al voor velen duidelijk dat de energievelden van de aarde hun bijdrage kunnen leveren tot een spirituele ontwikkeling indien men er zich voor openstelt. Ze helpen je geest te ontspannen en emoties tot rust te brengen. Het zijn dan ook de meest geschikte plaatsen voor zelfontplooiing en meditatie.
Tijdens deze wichelroede workshop – wandelingen op verschillende locaties bezoeken we telkens een aantal rustig gelegen plaatsen waar we de relatie tussen mens en aarde terug kunnen ontdekken en absorberen.
Het doel is eenvoudig. Er wordt geleerd met de wichelroede en/of intuïtief de verschillende soorten straling aan te voelen zoals het magnetische veld van de aarde, wateraders en de straling van energetische breuklijnen of leylijnen. Voor deelname is geen voorafgaande kennis vereist.

Begeleiding Cois Geysen; auteur van verschillende boeken over krachtplaatsen en leylijnen. Deelnemen kan door in te schrijven via mail. Gelieve enkel in te schrijven indien zeker van deelname a.u.b.

NOG EVEN GEDULD  !!  : WORKSHOP WICHELROEDE-WANDELING TE MILLEGEM

Al verschillende jaren staat het landelijk gelegen kerkje van Millegem bij Ranst bekend als de meest energetische plaats van de provincie Antwerpen. Ze werd voor het eerst in 1202 vermeld maar al eeuwen vroeger zou op deze plaats een kerkje gestaan hebben. Ze staat op een cirkelvormige verhoging met een diameter van ongeveer 50 meter die mogelijk het restant is van een prehistorische tumulus. Mogelijk stond hier dus ooit een dolmen of steencirkel.

Als kruispunt van verschillende leylijnen vormt ze een krachtig leycentrum met kerklijnen naar de kerken van Vremde en Hove, Lier, Ranst, Broechem en de kathedraal van Antwerpen. Het leycentrum, of energetisch krachtveld is goed met de wichelroede voelbaar en is te voelen over de volledige oppervlakte van de verhoging waarop de kerk gebouwd werd. Nadat we de energie van deze bijzondere krachtplaats hebben ervaren, maken we een wandeling over het oud verbindingspad, de leylijn die de kerken van Millegem en Vremde met elkaar verbindt. Ook de oude Maria Magdalenakapel van de abdij van St. Bernardus werd op een sterk energetisch krachtveld gebouwd.

Afspraak: aan de kerk van Millegem, Sint Antoniusstraat, 2520 Ranst om 13u30, einde is voorzien omstreeks 17u.
GPS: 51°11’1.22″N – 4°32’45.15″O.
Kostprijs; 30 euro p/p, wichelroede inbegrepen. Er is voor iedereen een wichelroede beschikbaar en er is geen voorkennis vereist.
Inschrijven kan door mail naar info@openmind-coisgeysen.be.

            

17 SEPTEMBER 2023 – WANDELING VAN HAKENDOVER NAAR GRIMDE MET INITIATIE WICHELROEDE LOPEN

De op een heuvel gelegen kerk van Hakendover met haar Romaanse toren uit de twaalfde eeuw, heeft een rijke geschiedenis die al begint in het jaar 690. Het dorp is bekend om de jaarlijkse paardenprocessie op paasmaandag en haar Dertienmaal bedevaart die tussen de kerk en de kapel van O. L. Vrouw ter Steen in Grimde gehouden wordt. Via de oude pelgrimsweg wandelen we naar Grimde naar deze kapel die op de plaats van een prehistorische steenkring gebouwd werd en de verder gelegen drie Romeinse tumuli. Samen met de kerk van Grimde bevinden deze zich op een lange leylijn die verder naar Tienen loopt. We onderzoeken het energetisch aspect van deze plaatsen met de wichelroede maar proberen de uitstraling van deze krachtplaatsen ook intuïtief aan te voelen.

Afspraak aan de kerk van Hakendover, Processieweg 3300 Hakendover om 13u30, einde is voorzien omstreeks 17u.
GPS: 50°47’39.96″N –  4°58’53.27″O
Kostprijs;
30 euro p/p, wichelroede inbegrepen. Er is voor iedereen een wichelroede beschikbaar en er is geen voorkennis vereist.
Inschrijven
kan door mail naar info@openmind-coisgeysen.be.


Of stel uw vraag online