Open Mind Tumuli

Wandelingen & voordrachten in 2024

WANDEL – WORKSHOPS IN  2024 

Interesse in toekomstige activiteiten? Stuur mailtje om op de hoogte te blijven.

Krachtplaatsen en leylijnen kennen de laatste jaren een toenemende belangstelling en steeds meer mensen ervaren er het positieve aspect van. Het werd dan ook al voor velen duidelijk dat de energievelden van de aarde hun bijdrage kunnen leveren tot een spirituele ontwikkeling indien men er zich voor openstelt. Ze helpen je geest te ontspannen en emoties tot rust te brengen. Het zijn dan ook de meest geschikte plaatsen voor zelfontplooiing en meditatie.
Tijdens deze wichelroede workshop – wandelingen op verschillende locaties bezoeken we telkens een aantal rustig gelegen plaatsen waar we de relatie tussen mens en aarde terug kunnen ontdekken en absorberen.
Het doel is eenvoudig. Er wordt geleerd met de wichelroede en/of intuïtief de verschillende soorten straling aan te voelen zoals het magnetische veld van de aarde, wateraders en de straling van energetische breuklijnen of leylijnen. Voor deelname is geen voorafgaande kennis vereist.

Begeleiding Cois Geysen; auteur van verschillende boeken over krachtplaatsen en leylijnen. Deelnemen kan door in te schrijven via mail. Gelieve enkel in te schrijven indien zeker van deelname a.u.b.

ZONDAG 16 JUNI 2024GEANNULEERD !!

WICHELROEDE – WANDEL/WORKSHOP TE MILLEGEM – RANST

Al verschillende jaren staat het landelijk gelegen kerkje van Millegem bij Ranst bekend als de meest energetische plaats van de provincie Antwerpen. Ze werd voor het eerst in 1202 vermeld maar al eeuwen vroeger zou op deze plaats een kerkje gestaan hebben. Ze staat op een cirkelvormige verhoging met een diameter van ongeveer 50 meter die mogelijk het restant is van een prehistorische tumulus. Mogelijk stond hier dus ooit een dolmen of steencirkel.

Na een inleiding in het kerkje gaan we op stap met de wichelroede en maken een wandeling van ongeveer 4 kilometer.
Als kruispunt van verschillende leylijnen vormt de kerk een krachtig leycentrum met kerklijnen naar de kerken van Vremde en Hove, Lier, Ranst, Broechem en de kathedraal van Antwerpen. Het leycentrum, of energetisch krachtveld is goed met de wichelroede voelbaar en is te voelen over de volledige oppervlakte van de verhoging waarop de kerk gebouwd werd. Nadat we de energie van deze bijzondere krachtplaats hebben ervaren, wandelen we over het oud verbindingspad, de leylijn die de kerken van Millegem en Vremde met elkaar verbindt. Ook de oude Maria Magdalenakapel van de abdij van St. Bernardus werd op een sterk energetisch krachtveld gebouwd.

Afspraak: aan de kerk van Millegem, Sint Antoniusstraat, 2520 Ranst om 13u30, einde is voorzien omstreeks 17u.
GPS: 51°11’1.22″N – 4°32’45.15″O.
Kostprijs:; 30 euro p/p, wichelroede inbegrepen. Er is voor iedereen een wichelroede beschikbaar en er is geen voorkennis vereist.
Deelnemen: kan door aanmelding via mail met vermelding van daguitstap, datum en telefoonnummer. Gelieve enkel in te schrijven indien zeker van deelname! De activiteit gaat door vanaf 12 deelnemers. Indien ze niet kan doorgaan wordt telefonisch verwittigd.
info@openmind-coisgeysen.be.

            

Datum volgt;  WICHELROEDE- WANDEL/WORKSHOP IN LIMBURG; VAN RUTTEN NAAR HERSTAPPE

De Heilige Weide in Rutten was ooit een heidense cultusplaats waar verschillende leylijnen kruisen. We vinden er een boomkring, een bron en een oude kapel. Met de wichelroede zoeken we het sterke krachtveld en de wateraders die de bron voeden. Van hieruit wandelen we naar het Heilig Huisje in Herstappe. Deze desolaat gelegen kapel wordt geflankeerd door twee lindebomen.
De energetische inplanting als centrum van leylijnen naar verschillende richtingen laat vermoeden dat ze tijdens de kerstening de plaats van één of meerdere megalieten verving.

Afspraak: aan de Sint-Martinuskerk van Rutten om 13u30. Einde voorzien om 17 u. Sint Evermarusstraat, 3700 – 50°44’49.16″N – 5°26’32.74″O
Kostprijs: 30 euro p/p, wichelroede inbegrepen. Er is voor iedereen een wichelroede beschikbaar en er is geen voorkennis vereist.
Deelnemen: kan door aanmelding via mail met vermelding van daguitstap, datum en telefoonnummer. Gelieve enkel in te schrijven indien zeker van deelname! De activiteit gaat door vanaf 12 deelnemers. Indien ze niet kan doorgaan wordt telefonisch verwittigd.
info@openmind-coisgeysen.be.

rutten kerk   rutten H. weide  rutten kapel         herstappe2       Herstappe

Of stel uw vraag online