Open Mind Tumuli

Wandelingen & voordrachten in 2022


LEZING MET BEAMER —— LEYLIJNEN & KRACHTPLAATSEN IN EUROPA – Datum volgt
Wat zijn ze, hoe kunnen we ze aanvoelen en wat kunnen ze voor ons betekenen.
Ga mee op ontdekkingstocht naar oude mystieke plaatsen waar we kennis maken met de oude wijsheid van onze voorouders en de aardse energievelden.
Bijdrage: 10 euro
Waar: Ontmoetingscentrum “De Weg van Aandacht” Herenthoutseweg 21, Wiekevorst
Inschrijven via mail of verdere info of vragen: e-mail of tel. 0032 (0)484.500.875

WANDEL – WORKSHOPS IN  2022

Krachtplaatsen en leylijnen kennen de laatste jaren een toenemende belangstelling en steeds meer mensen ervaren er het positieve aspect van. Het werd dan ook al voor velen duidelijk dat de energievelden van de aarde hun bijdrage kunnen leveren tot een spirituele ontwikkeling indien men er zich voor openstelt. Ze helpen je geest te ontspannen en emoties tot rust te brengen. Het zijn dan ook de meest geschikte plaatsen voor zelfontplooiing en meditatie.
Tijdens deze wichelroede workshop – wandelingen op verschillende locaties bezoeken we telkens een aantal rustig gelegen plaatsen waar we de relatie tussen mens en aarde terug kunnen ontdekken en absorberen.
Het doel is eenvoudig. Er wordt geleerd met de wichelroede en/of intuïtief de verschillende soorten straling aan te voelen zoals het magnetische veld van de aarde, wateraders en de straling van energetische breuklijnen of leylijnen. Voor deelname is geen voorafgaande kennis vereist.

Begeleiding Cois Geysen; auteur van verschillende boeken over krachtplaatsen en leylijnen. Deelnemen kan door in te schrijven via mail. Gelieve enkel in te schrijven indien zeker van deelname a.u.b.

LEYLIJNEN & ENERGIEVELDEN IN HAKENDOVER EN GRIMDE :  DATUM VOLGT 

De op een heuvel gelegen kerk van Hakendover met haar Romaanse toren uit de twaalfde eeuw, heeft een rijke geschiedenis die al begint in het jaar 690. Het dorp is bekend om de jaarlijkse paardenprocessie op paasmaandag en haar Dertienmaal bedevaart die tussen de kerk en de kapel van O. L. Vrouw ter Steen in Grimde gehouden wordt. Via de oude pelgrimsweg wandelen we naar Grimde
Deze kapel die op de plaats van een prehistorische steenkring gebouwd werd en de verder gelegen drie Romeinse tumuli en de kerk van Grimde bevinden zich samen met de kerk van Hakendover op een lange leylijn die verder naar Tienen loopt. We onderzoeken het energetisch aspect van deze plaatsen met de wichelroede maar proberen de uitstraling van deze krachtplaatsen ook intuïtief aan te voelen.

Afspraak aan de kerk van Hakendover, Processieweg 3300 Hakendover om 13u30, einde is voorzien omstreeks 17u.     GPS: 50°47’39.96″N –  4°58’53.27″O
Kostprijs; 30 euro p/p, wichelroede inbegrepen. Er is voor iedereen een wichelroede beschikbaar en er is geen voorkennis vereist.
Inschrijven kan door mail naar info@openmind-coisgeysen.be.


Of stel uw vraag online

    What do you want to do ?

    New mail

    What do you want to do ?

    New mail