Cois Geysen

Cois Geysen

Gefascineerd door de megalithische cultuur begon in 1975 een zwerftocht langs de ontelbare prehistorische monumenten van West Europa. Nadat in Engeland kennis was gemaakt met wichelroedelopers die vertelden over de rechte verbindingslijnen tussen de oude stenen en de energie die ze uitstraalden, werd in 1980 begonnen met onderzoek in eigen omgeving. Een studie over de geologische eigenschappen van de aardbodem en de oude kunst van het wichelroedelopen leverde opmerkelijke resultaten op.

De ontdekkingen beperkten zich niet langer tot de restanten van de megalithische cultuur. Tijdens de kersteningsperiode moesten ontelbare heidense heiligdommen plaats maken voor de eerste kerken want bewust werden deze op dezelfde geologische breuklijnen geplaatst. Dit zorgde er voor dat de bijzondere energie op deze bouwplaatsen tot vandaag behouden bleef. Ook de vele heidense en christelijke symbolen uit de middeleeuwse kerken en kathedralen werden in vraag gesteld en bestudeerd wat resulteerde in ongelooflijke ontdekkingen.

Cois Geysen bestudeert al ruim 4 decennia lang aardse energievelden, leylijnen en kerksymboliek. Hij is de auteur van verschillende boeken over het esoterisch erfgoed en de oude wijsheid van onze voorouders en organiseert regelmatig daguitstappen en meerdaagse reizen..

Reportage in De Standaard                Artikel in Het Nieuwsblad

Aanbod voor geïnteresseerden in huiskamer of in zaaltje voor verenigingen

Lezingen met uitgebreide beeldprojectie met beamer over o.a. de megalithische cultuur, leylijnen & krachtplaatsen, wichelroedelopen en de vreemde symbolen in kerken en kathedralen.

Workshop wichelroedelopen; Een andere leuke en originele manier om uw vereniging een bijzondere ervaring te bezorgen. Maak kennis met onbekende plaatsen en leer de energievelden van de aarde aanvoelen met de wichelroede. Er is een ruime keuze aan mogelijkheden en voor de deelnemers is geen voorafgaande kennis vereist. 

Halve dag of dagtochten in een Vlaamse provincie naar keuze. Kennismaking met leylijnen en krachtplaatsen aanvoelen met de wichelroede.

Dagexcursie met wichelroedewandeling naar de megalieten van Weris in Luxemburg.

Wandelingen in eigen streek met de wichelroede. Aanvoelen van het aardmagnetisme, wateraders en leylijnen.

Samenstellen en/of begeleiden van meerdaagse reis naar Zuid Engeland met bezoeken aan Stonehenge, Avebury, Glastonbury, Tintagel en andere mystieke plaatsen.

Samenstellen en/of begeleiden van meerdaagse reis naar Bretagne met bezoek aan de vele megalieten, heilige bronnen en andere cultusplaatsen.

Samenstellen en/of begeleiden van meerdaagse reis naar de Katharenstreek met bezoek o. a. aan Rennes-le-Chateau, Montsegur en de inwijdingsgrotten van de Katharen.

Of gewoon thuis, bij een speciale gelegenheid of familiefeest? Voorafgegaan door een korte uiteenzetting gaan we op stap met de wichelroede. Een unieke ervaring voor iedereen!

Interesse in één van deze onderwerpen? Stuur mailtje voor vrijblijvende informatie: info@openmind-coisgeysen.be