Cois Geysen

Gefascineerd door de megalithische cultuur begon in 1975 een zwerftocht langs de ontelbare megalieten van West Europa. Van de hunebedden in Nederland tot de menhirs van Bretagne, de dolmens in zuid Engeland tot de grote staande stenen op de Orkney eilanden ten noorden van Schotland. Honderden megalithische bouwwerken werden bezocht. Nadat in Engeland kennis was gemaakt met wichelroedelopers die vertelden over de rechte verbindingslijnen tussen de oude stenen en de energie die ze uitstraalden, werd in 1980 begonnen met onderzoek in eigen omgeving.

De ontdekkingen beperkten zich niet langer tot de restanten van de megalithische cultuur. Tijdens de kersteningsperiode moesten ontelbare heidense cultusplaatsen plaats maken voor de eerste kerken want bewust werden ook deze op de energielijnen geplaatst. Dit zorgde er voor dat de energie op deze bouwplaatsen tot vandaag behouden bleef.

Cois Geysen bestudeert al 35 jaar aardstralen, krachtplaatsen en leylijnen in binnen- en buitenland. Hij is de auteur van verschillende boeken over het esoterisch erfgoed en de oude wijsheid van onze voorouders in België en Groot Brittannië en organiseert regelmatig daguitstappen en meerdaagse reizen met workshops wichelroedelopen.

Reportage in De Standaard                Artikel in Het Nieuwsblad

Aanbod voor geïnteresseerden in huiskamer of in zaaltje voor verenigingen

Lezingen met uitgebreide beeldprojectie met beamer over o.a. de megalithische cultuur, leylijnen & krachtplaatsen, wichelroedelopen en de vreemde symbolen in kerken en kathedralen.

Workshop wichelroedelopen; Een andere leuke en originele manier om uw vereniging een bijzondere ervaring te bezorgen. Maak kennis met onbekende plaatsen en leer de energievelden van de aarde aanvoelen met de wichelroede. Er is een ruime keuze aan mogelijkheden en voor de deelnemers is geen voorafgaande kennis vereist. 

Halve dag of dagtochten in een Vlaamse provincie naar keuze. Kennismaking met leylijnen en krachtplaatsen aanvoelen met de wichelroede.

Dagexcursie met wichelroedewandeling naar de megalieten van Weris in Luxemburg.

Wandelingen in eigen streek met de wichelroede. Aanvoelen van het aardmagnetisme, wateraders en leylijnen.

Samenstellen en/of begeleiden van meerdaagse reis naar Zuid Engeland met bezoeken aan Stonehenge, Avebury, Glastonbury, Tintagel en andere mystieke plaatsen.

Samenstellen en/of begeleiden van meerdaagse reis naar Bretagne met bezoek aan de vele megalieten, heilige bronnen en andere cultusplaatsen.

Samenstellen en/of begeleiden van meerdaagse reis naar de Katharenstreek met bezoek o. a. aan Rennes-le-Chateau, Montsegur en de inwijdingsgrotten van de Katharen.

Of gewoon thuis, bij een speciale gelegenheid of familiefeest? Voorafgegaan door een korte uiteenzetting gaan we op stap met de wichelroede. Een unieke ervaring voor iedereen!

Interesse in één van deze onderwerpen? Stuur mailtje voor vrijblijvende informatie: info@openmind-coisgeysen.be