Open Mind Tumuli

Wichelroedewandelingen

WANDEL – WORKSHOPS IN  2019

[Krachtplaatsen en leylijnen kennen de laatste jaren een toenemende belangstelling en steeds meer mensen ervaren er het energetisch aspect van. Het werd dan ook al voor velen duidelijk dat de energievelden van de aarde hun bijdrage kunnen leveren tot een spirituele ontwikkeling indien men er zich voor openstelt. Ze helpen je geest te ontspannen en emoties tot rust te brengen. Het zijn dan ook de meest geschikte plaatsen voor zelfontplooiing en meditatie.
Tijdens deze wichelroedeworkshop – wandelingen op verschillende locaties bezoeken we telkens een aantal rustig gelegen plaatsen waar we de relatie tussen mens en aarde terug kunnen ontdekken en absorberen.
Het doel is eenvoudig. Er wordt geleerd met de wichelroede en/of intuitief de verschillende soorten straling aan te voelen zoals het magnetische veld van de aarde, wateraders en de straling van energetische breuklijnen of leylijnen. Voor deelname is geen voorafgaande kennis vereist.

Begeleiding Cois Geysen; auteur van verschillende boeken over krachtplaatsen en leylijnen. Deelnemen kan door in te schrijven via mail. Gelieve enkel in te schrijven indien zeker van deelname a.u.b.
Waar & wanneer: Startuur en plaats vind je onder de activiteit, einde is voorzien omstreeks 17u.
Indien een activiteit niet kan doorgaan wordt telefonisch verwittigd. Verdere info of vragen: e-mail of tel. 0032 (0)484.500.875

  datum volgt.

LEYLIJNEN & ENERGIEVELDEN IN HAKENDOVER EN GRIMDE

De op een heuvel gelegen kerk van Hakendover met haar Romaanse toren uit de twaalfde eeuw, heeft een rijke geschiedenis die al begint in het jaar 690. Hakendover is bekend om de jaarlijkse paardenprocessie op paasmaandag en haar Dertienmaal bedevaart die tussen de kerk en de kapel van O. L. Vrouw ter Steen in Grimde gehouden wordt.
De kapel die op de plaats van een prehistorische steenkring gebouwd werd en de verder gelegen drie Romeinse tumuli en de kerk van Grimde bevinden zich samen met de kerk van Hakendover op een acht kilometer lange leylijn die verder naar Tienen loopt. We onderzoeken het energetisch aspect van deze plaatsen met de wichelroede maar proberen de uitstraling van deze krachtplaatsen ook intuitief aan te voelen.
Afspraak aan de kerk van Hakendover om 13u30. GPS: 50.794444, 4.983333
Kostprijs; 30 euro p/p, wichelroede inbegrepen. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Of stel uw vraag online