Welkom op de site van Open Mind !

Last Updates:

January 8, 2014 23:10 AM

Nieuw Boek:
Krachtplaatsen en Leylijnen in Vlaanderen

Auteur: Cois Geysen
Prijs: 24,95 euro
bestellen

 


De vereniging Open Mind werd opgericht om belangstellenden te laten kennis maken met het thema leylijnen en krachtplaatsen want deze kennen de laatste jaren een alsmaar toenemende interesse. Steeds meer mensen gaan deze plaatsen opzoeken en ervaren de bijzondere werking ervan. Het werd dan ook voor velen duidelijk dat de energievelden van de aarde hun bijdrage kunnen leveren tot een spirituele ontwikkeling indien men er zich voor openstelt. Ze kunnen je helpen de geest te ontspannen, emoties tot rust te brengen en je hart te openen.
Het zijn plaatsen met een context, met betekenis. Het maakt ze dan ook niet enkel en alleen geschikt voor zelfontplooiing en meditatie. Naargelang de persoonlijke ingesteldheid ervaren sommigen er een niet zo voor de hand liggende vorm van 'weten', een intuïtief aanvoelen dat niet altijd te vatten is.

Regelmatig wordt met Open Mind dagexcursies naar krachtplaatsen in de verschillende provincies georganiseerd en wordt aangeleerd hoe deze energieën met de wichelroede aan te voelen. Ook jaarlijks staat er een reis naar Engeland op het programma met een bezoek aan Stonehenge, Avebury en Glastonbury. Ontelbare mensen hebben hierbij de energetische uitstraling van heidense cultusplaatsen als Stonehenge tot de energie van die eenvoudige Vlaamse kapel kunnen aanvoelen en absorberen.

e-mail: info@openmind-coisgeysen.be