Welkom op de site van Open Mind !

Last Updates:

January 8, 2014 23:10 AM

Nieuw Boek:
Krachtplaatsen en Leylijnen in Vlaanderen

Auteur: Cois Geysen
Prijs: 24,95 euro
bestellen

 


Gefascineerd door de megalithische cultuur begon Cois Geysen in 1975 een zwerftocht langs de ontelbare megalieten van West Europa. Van de hunebedden in Nederland tot de menhirs van Bretagne, de dolmens in zuid Engeland tot de grote staande stenen op de Orkney eilanden ten noorden van Schotland. Honderden heidense stenen werden bezocht. Nadat in Engeland kennis was gemaakt met wichelroedelopers die over de rechte verbindingslijnen tussen de oude stenen en de energie die ze uitstraalden vertelden, werd in 1980 begonnen met onderzoek in eigen omgeving.

Cois Geysen bestudeert als wichelroedeloper, maar ook met wetenschappelijke apparatuur, al 35 jaar aardstralen, krachtplaatsen en leylijnen in binnen- en buitenland. Hij is de auteur van de boeken Energievelden en Leylijnen in Vlaanderen, Magisch en Mystiek Engeland en De Oude Wijsheid (Zie boekenlijst Nederlands).

Nieuw verschenen! ONBEKEND GROOT BRITTANNIE; Een pelgrimstocht langs leylijnen, krachtplaatsen en andere magische oorden.

UITGEVERIJ ASPEKT - ISBN-9789461538758 - 24,95 euro - 340 pag. (zie boekenlijst nederlands voor meer info)

Aanbod voor geinteresseerden in huiskamer of in zaaltje voor verenigingen:

  • Lezingen met uitgebreide beeldprojectie met beamer over de megalithische cultuur, leylijnen, krachtplaatsen en/of wichelroedelopen.
  • Een andere leuke en originele manier om uw vereniging een bijzondere ervaring te bezorgen. Maak kennis met onbekende plaatsen en leer de energievelden van de aarde aanvoelen met de wichelroede. Er is een ruime keuze aan mogelijkheden en voor de deelnemers is geen voorafgaande kennis vereist.
  • Halve dag of dagtochten in een Vlaamse provincie naar keuze. Kennismaking met leylijnen en krachtplaatsen aanvoelen met de wichelroede.
  • Dagexcursie met wichelroedewandeling naar de megalieten van Weris in Luxemburg.
  • Wandelingen in eigen streek met de wichelroede. Aanvoelen van het aardmagnetische veld, wateraders en leylijnen.
  • Samenstellen en/of begeleiden van meerdaagse reis naar Zuid Engeland met bezoeken aan Stonehenge, Avebury, Glastonbury, Tintagel en andere mystieke plaatsen.
  • Samenstellen en/of begeleiden van meerdaagse reis naar Bretagne met bezoek aan de vele megalieten, heilige bronnen en andere cultusplaatsen.
  • Samenstellen en/of begeleiden van meerdaagse reis naar de Katharenstreek met bezoek o. a. aan Rennes-le-Chateau, Montsegur, en de inwijdingsgrotten van de Katharen.
  • Of gewoon thuis, bij een speciale gelegenheid of familiefeest? Voorafgegaan door een korte uiteenzetting gaan we op stap met de wichelroede. Het is eens iets anders !!

Interesse in één van deze items? Stuur mailtje voor vrijblijvende informatie:

e-mail: info@openmind-coisgeysen.be

Reportage verschenen in De Standaard Magazine van 10/04/2004: klik hier

Artikel uit Het Nieuwsblad na wichelroedewandeling met de heemkundige kring van Steenokkerzeel: klik hier

 


T.V. opname voor T.V. 1 - Vlaanderen vakantieland

 


T.V. opname voor VT4 - De vierde dimensie