Welkom op de site van Open Mind !

Last Updates:

January 8, 2014 23:10 AM

Nieuw Boek:
Krachtplaatsen en Leylijnen in Vlaanderen

Auteur: Cois Geysen
Prijs: 24,95 euro
bestellen

 
Nieuwe data volgt

VIJFDAAGSE SPIRITUELE REIS NAAR AVEBURY, GLASTONBURY EN UFFINGTON

Onze traditionele jaarlijkse reis die telkens toch weer anders is. Een minibus brengt ons via Calais met de carferry naar Dover. Van Dover rijden we naar het graafschap Wiltshire en bezoeken we Avebury met zijn gigantische steencirkel, het prehistorische heiligdom West Kenneth Long Barrow en ontdekken het geheim van het mysterieuze kerkje van Alton Priors met zijn 1700 jaar oude taxus.
We bezoeken Uffington met zijn White Horse en Dragon Hill, de heuvel waar St. George de draak versloeg en wandelen in de voetsporen van de megalietenbouwers over hun prehistorische weg naar de desolaat gelegen dolmen van Wayland Smithy.
We rijden naar Glastonbury, het oude Avalon en bezoeken er de verschillende energetische plaatsen in dit stadje. We bezoeken de ruines van de abdij, de eerste christelijke nederzetting in Engeland waar we het graf van koning Arthur vinden, Wearyall Hill waar Jozef van Aramithea zijn pelgrimsstaf plantte die uitgroeide tot een doornboom, Chalice Garden met zijn Heilige bron en Glastonbury Tor met zijn Sint-Michaelstoren. Voor de kooplustigen is er desgewenst de nodige vrije tijd om te winkelen in het grote aantal esoterische winkels van Glastonbury.

Deelnameonkosten: 670 euro op basis van tweepersoonskamer met ontbijt. Toeslag eenpersoonskamer; 120 euro.
Deelnemen kan door in te schrijven via e-mail en het invullen van het inschrijvingsformulier. De betaling van 300 euro voorschot waarborgt uw deelname.

Inbegrepen; vervoer met minibus, alle uitstappen en toegangsgelden, logies op basis van kamer met ontbijt, meditaties en workshop wichelroedelopen. Vertrek vanuit Berchem bij Antwerpen met opstapplaatsen langs de E19 en E40.

Begeleiding: Colette Ponsard en Cois Geysen, auteur van het boek ‘Krachtplaatsen en leylijnen in Vlaanderen’ en ‘Magisch en mystiek Engeland’ en ‘De oude wijsheid’.

Te weten; We reizen met een comfortabele minibus met 9 personen. In tegenstelling met gelijkaardige reizen waar men op eigen initiatief in Engeland moet raken, begint een verlof zonder zorgen wanneer men op het busje met gelijkgestemde zielen stapt. Voor het middagmaal gaan we 's morgens even winkelen voor een picknick en 's avonds is iedereen vrij te kiezen voor zijn avondmaal. Meestal eten we in een pub waar eveneens een uitgebreide keuze aan vegetarische maaltijden te krijgen is.

Opgelet! Beperkt aantal deelnemers!
Vraag dus tijdig een inschrijvingformulier. Verdere info of vragen: e-mail of tel. 0032 (0)484.500.875

 


Chalice Well in Glastonbury


Glastonbury Abbey


Glastonbury Tor


Glastonbury Tor


Avebury


Alton Priors met 1700 jaar oude taxus


Verborgen megaliet in de kerkvloer


Glastonbury, één van de oude eiken, Gog en Magog


Uffington White Horse


Uffington, onderweg naar Dragon Hill


Even het verhaal van St George en de draak vertellen


Wayland Smithy